Tekst in de stijl

Online schrijfstijl met SEO als kenmerk

Op verschillende manieren is online schrijfstijl te promoten.
Een van de aspecten die meespeelt is dat degene die de producten en/of diensten verkopt ook degene is die de meest inhoudelijk kennis heeft. Daar kan een extern aangetrokken tekstschrijver niet tegenop. In de regel is dat ook niet nodig. De bedoeling is iemand van buiten de organisatie te nemen die de bestaande tekst als basis neemt en daar SEO in verschillende vormen aan toevoegt.

Metatags en paginateksten vormen een geheel

Metatags en de tekst op webpagina’s worden door
Webcrawlers nauw met elkaar in Optimale conversie door online schrijfstijlverband gebracht. Spelwerk Teksten geeft niet alle Tips&Trucs van zoekoptimalisatie prijs, maar wat in SEO is gebleken is hoe tekst bij zoekmachines opvalt. Als de kernwoorden vet, in <strong>, worden weergeven zien Webcrawlers elektronisch dat op de pagina hier de nadruk op wordt gelegd.

Resultaat in tekst in stijl tekst vraagt om onderling overleg

Deze manier om een online schrijfstijl te hanteren op een manier die zoekmachines trekt, heeft wel enige uiterlijke impact. Het uiterlijk van de webpagina verandert en de vraag komt boven of doelgroepen dit op prijs stellen. Onderling overleg tussen opdrachtgever en uitvoerder is daarom uiterst belangrijk.

Externe tekstschrijver Spelwerk Teksten is flexibel in het toepassen van SEO-technieken. Bij webteksten schrijven vanuit het SEO-oogpunt wordt uitgegaan van een heldere analyse van aandachtspunten die leidt tot het denken in oplossingen. Een goede stap op weg naar een eigen stijl.