Tekst in jouw stijl

In jouw stijl tekst online laten werken

Met SEO is je eigen schrijfstijl digitaal goed neer te zetten.
Je kan op verschillende manieren in jouw eigen stijl tekst online laten lezen. Oké, je weet zelf het best wat je verkoopt. Daar valt voor tekstschrijvers van buiten de deur weinig aan te veranderen. Maar die externe copywriter heeft jouw tekst hard nodig! Dit is de basis om tekst in jouw stijl in SEO-vormen te gieten.

Metatags en paginateksten spelen samen

In jouw stijl tekst onlineSterke Metatags zijn noodzaak.
Ze geven de inhoud van jou webpagina’s zo goed mogelijk weer. Webcrawlers lezen het verband tussen Tags & Tekst elektronisch. Spelwerk Teksten verklapt natuurlijk niet alles. Maar één van de Tips&Trucs in SEO is tekst laten opvallen door de kernwoorden in <strong> neer te zetten.
Zoekmachines zien dan waar het op de pagina over gaat.

Jouw tekst online zetten doen we samen

Met vette woorden in jouw stijl tekst online zetten, ziet er wel apart uit. Het is toch even een ander beeld wat je van zo’n pagina krijgt. Het maakt het vindbaar in zoekmachines, maar het moet jouw doelgroep maar aanstaan. Die doelgroep ken je zelf het best en dat maakt overleg nodig. Jij hebt tenslotte het laatste woord over wat op internet verschijnt.

Met Spelwerk Teksten is alles bespreekbaar. We kijken naar de tekst, we bepalen de verbeterpunten, we drinken koffie en we denken in oplossingen. Vooral jij bepaalt jouw eigen stijl.