Over Spelwerk Teksten

Ervaring in tekst online werkend maken

De teksten van Spelwerk Teksten worden geschreven door Robert Didier.
Mijn ervaring tekst online optimaal te presenteren, is begonnen met klantvriendelijk op papier schrijven ‘dat het product momenteel in bestelling is’. Inleving in wat klanten willen, werd al snel digitaal. Schrijven is leuk. Om schrijven leuk te houden is meer nodig dan pen en papier.

Voordat online informatie voor iedereen beschikbaar was,Tekst online laten werken
is ruime ervaring opgedaan.
Dit begon met de geur van echte
oude boeken en werd al snel elektronisch. Nog steeds zijn boeken van papier ‘de enige echte boeken’, maar het e-book gaat erg veel makkelijker mee op vakantie en is beter voor het milieu.
En elektronische tekst geeft veel meer.

Ervaring met tekst opdoen

Na jaren snuffelen in stoffige boeken tijdens de studie, was het tijd voor de praktijk.
Die begon met een goed initiatief: De GoedNieuwsKrant. Opzet was het nieuws nu eens niet te beginnen met de dagelijkse bomaanslagen en de economische crisis. Prima idee, maar een krant van één A4’tje is geen lang leven beschoren. De volgende ‘Goednieuwskrant’ bestaat inmiddels wel en doet het goed, mede dankzij Social Media.
Verschillende werkgevers later was het moment gekomen voor mezelf te beginnen.

Tekst online zetten

Internet, we kunnen niet zonder en dat is maar goed ook. We kunnen met tekst een hele grote massa mensen bereiken. De juiste mensen bereiken is waar het probleem ligt en dat is precies waar Spelwerk Teksten helpt. Door de jaren heen ben ik gevormd in het denken volgen de SEO-richtlijnen.

Persoonlijk kan ik het gewoon niet hebben als webpagina’s niet alles in zich hebben om optimaal te functioneren. Aan veel websites is hard gewerkt en dat wil men terugzien. Het is jammer als door minder werkende tekst de boot net wordt gemist. Dat is het puzzelstuk in het logo van Spelwerk Teksten: alles benutten om websites compleet te maken.

Content vindbaar dankzij een flinke dosis expertise

Contact Spelwerk TekstenDe truc is de eigen stijl tekst effectief online krijgen.
Dat iedereen zijn/haar eigen tekst wil laten lezen, beseft Google en dat is mooi. Online teksten optimaliseren betekent dat ze doen wat ze moeten doen.
Dat de juiste ervaring om tekst online te plaatsen aanwezig is, leg ik graag uit.